Ofte stillede kloge og småkloge tanker

Jeg ved ikke om jeg passer ind på et forløb

Det gør du! Og ikke noget jamen. Det gør du. Kvinder i alle former, kroppe og niveauer findes på vores fysiske- og online bootcamps. Vi har haft folk med forskellige skader og skavanker og hvis du kan komme med en historie for, hvorfor du tror at du ikke kan være med eller ikke passer ind, så er vi rigtig nysgerrige på at høre den. For i vores hule passer de fleste ind og som regel har de svært ved at forlade den igen. 

Hvad tilbyder vi?

Alt! Bortset fra en happy ending – det er dit liv, så den skal du sørge for. Vi kører fysiske bootcamp-forløb, kun for kvinder, i 9000 Aalborg – ligeledes kører vi personlig træning  og coaching sammen med vores fantastiske team hos Camp Muhl. Udover det har vi et online-forløb vi regelmæssigt kører (kun for kvinder). Vi har mange spændende planer i støbeskeen, så giv os et kig fra tid til anden. 

Hvorfor har vi kun forløb for kvinder?

Fordi en hønsegård er sjovere end en skrigende hane. Men galende haner er nu egentlig også meget sjove og forløb for mænd er noget vi altid har haft i tankerne og det kan være at vi allerede går med et lille æg i maven der måske bliver til et tilbud for mænd.

 

tilmeld dig vores nyhedsbrev, og Kom med i hulen

Gør det som 5.776.124 millioner andre danskere IKKE har gjort, og modtag artikler, tanker og links til, hvordan du formodentligt kan udfordre dine egne antagelser og dit syn på et liv, der er meget mere værd end blot en plads på tilskuerrækkerne med en halvslatten hotdog mellem hænderne.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout