Handelsbetingelser

 

I forbindelse med købet af dette forløb accepterer du hermed en økonomisk bindende kontrakt. Dermed er forløbet samt alle de skrevne regler juridisk bindende.

 BETALING

Betalingsvilkår for alle forløb og varer (gælder også for Fysisk Bootcamp)

Muhl Move modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay.

Ved Fysisk og Online Bootcamps er din plads først registreret, når forløbet er betalt. Ved fysiske varer vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Er du forhindret i at deltage i en fællessession eller komme til aftalt tid, er det ikke muligt at erstatte eller forlænge sessionen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Muhl Move bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 Særlige betalingsvilkår for Fysisk Bootcamp

(Ratebetaling delt i 3 er en mulighed. Der tillægges et gebyr på kr. 200,- på hver af de sidste 2 rater. Skriv til info@muhl.dk for dette)

Efter betaling er din tilmelding bindende, og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene. Dette gælder ligeledes under ratebetaling, dvs. at det samlede beløb skal betales under alle omstændigheder. Det er ikke muligt at sætte ratebetalingen i bero.

Dog kan du sælge eller give din plads til anden side.

TAVSHEDSPLIGT OG FORTROLIGHED

Alle undervisere samt deltagere har til enhver tid tavshedspligt – før, under og efter bootcampen. De billeder der tages under forløbet, vil ikke blive offentliggjort uden dit samtykke hertil. Alt udleveret materiale; herunder træningsprogrammer samt kostplaner er personlige og må ikke videregives eller offentliggøres uden samtykke fra Muhl Move.

 

ANSVAR

Al træning og modtagelse af undervisning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter samt personlig træning – du skal altså være skadesfri for at deltage på online-forløbet. Muhl Move og undervisere tager heller ikke ansvar for personskader, hverken som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området. Har du bekymringer i forhold til dit helbred eller eventuelle risici, kunne det være en mulighed at få en gennemgående sundhedsscreening inden forløbets opstart.

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger eller dit telefonnummer til info@muhl.dk, så vi kan overføre det aftalte beløb enten via bankoverførsel eller MobilePay.

FORTRYDELSESRET

For køb af forløb på internettet har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag medlemskabet er købt.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du sende en mail til Info@muhl.dk

 

tilmeld dig vores nyhedsbrev, og Kom med i hulen

Gør det som 5.776.124 millioner andre danskere IKKE har gjort, og modtag artikler, tanker og links til, hvordan du formodentligt kan udfordre dine egne antagelser og dit syn på et liv, der er meget mere værd end blot en plads på tilskuerrækkerne med en halvslatten hotdog mellem hænderne.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout