Muhl.dk

HVEM ER VI ?

Mikkel Muhl

Mikkel er garant for altid at give dit et smil på læben – særligt når det bliver hårdt. Det, at han formår at se livet fra et anderledes perspektiv har altid fascineret mig, da han evner at gøre selv den værste situation til noget brugbart og ofte humoristisk. Mikkel har en fantastisk evne til at flytte mennesker og støtte dem i at tage ansvar for deres eget liv gennem sin brændende intensitet, sit utroligt energiske væsen og sin enorme rummelighed.

Mikkels mål: AT GØRE HJEMMETRÆNING SEXET IGEN (Hvis det da nogensinde har været det?)

TINA Muhl

Tina vil være din faktuelle, tekniske og seje træner gennem forløbet, hvor hun vil guide dig gennem diverse øvelser og programmer, der vil have til formål at hjælpe dig og dit mål. 

Om du er en ny killing indenfor træning eller en garvet mis, så vil du blive udfordret på din egen personlige grænse. Det vil blive hårdt, men Tina er kvinden, der kan få dig igennem 8 intense, dejlige og sjove uger.

Tinas mål: AT SKABE GLÆDE GENNEM BEVÆGELSE    (For hvem vil ikke gerne være en glad missekat?)

Matilde gunge

Matilde er kostvejleder og personlig træner. Hun vil i forløbet hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du bevarer dit mål gennem en sund livsstil med varige vaneændringer. Dette er nemlig hendes speciale.

RIKKE BØGSTED

Dit mål er dit mål. Glæden ved at se andre udvikle sig, samt at få kvinder til at finde glæden ved at få styrken i krop og sjæl til at vokse er mine mål. At se smilet vokse på deres læber betyder alt.

ANNE JENSEN

Anne er personlig træner og medtræner på den fysiske bootcamp. Du kan altid regne med, at hendes største fokus er at give dig en sund og stærk krop, som du er glad for og føler dig tilpas i.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør det som 5.776.124 millioner andre danskere IKKE har gjort, og modtag artikler, tanker og links til, hvordan du formodentligt kan udfordre dine egne antagelser og dit syn på et liv, der er meget mere værd end blot en plads på tilskuerrækkerne med en halvslatten hotdog mellem hænderne.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout