Nedtælling til næste online opstart

Lækkermås

Dage
timer
minutter
sekunder

spark 2019 i løgene og deltag i online bootcampen:
lækkermås

Træn med os!
Hvor du vil!
Når du vil!

4 ugers fede, intense og sjove uger med Hr. og Fru. Muhl! Vær med i et online fællesskab sammen med en masse andre, der ligeledes deltager på forløbet. Sammen kan I sparre, hjælpe og udvikle hinanden! Du træner, når det passer dig, hvor det passer dig. Alle kan være med, og vi holder løbende live video-events, hvor vi svarer på spørgsmål, tager hånd om mulige udfordringer og spørger ind til, hvordan I har det i processen.

Er det for mig?

Tror du kun på dig selv? Tror du ikke på andre? Kan du svare ja på minimum ét af de to spørgsmål, så er online-forløbet ikke noget for dig. Tror du til gengæld på andre mennesker og et fælles mål om at hjælpe andre op, så er dette forløb lige noget for dig.
Uanset om du aldrig har trænet før, eller om du er en veteran i fitnesscentret, så vil dette forløb være noget for dig. Du bestemmer selv den intensitet og vægt, du arbejder med – vi leverer øvelserne med et strejf af upersonlig træning og 100% engagement

Hvem skal du træne med?

Tina Muhl

Tina vil være din faktuelle, tekniske og seje træner gennem forløbet, hvor hun vil guide dig gennem diverse øvelser og programmer, der vil have til formål at hjælpe dig nå dit mål.

Om du er en ny killing indenfor træning eller en garvet mis, så vil du blive udfordret på din egen personlige grænse. Det vil blive hårdt, men Tina er kvinden, der kan få dig igennem 8 intense, dejlige og sjove uger.

Tinas mål: AT SKABE GLÆDE GENNEM BEVÆGELSE    (For hvem vil ikke gerne være en glad missekat?)

- Mikkel Muhl

Mikkel Muhl

Mikkel er garant for altid at give dig et smil på læben – særligt når det bliver hårdt. At han formår at se livet fra et anderledes perspektiv har altid fascineret mig, da han evner at gøre selv den værste situation til noget brugbart og ofte humoristisk. Mikkel har en fantastisk evne til at flytte mennesker og støtte dem i at tage ansvar for deres eget liv gennem sin brændende intensitet, sit utroligt energiske væsen og sin enorme rummelighed.

Mikkels mål: AT GØRE HJEMMETRÆNING SEXET IGEN (Hvis det da nogensinde har været det?)

- Tina Muhl

Hvad siger vores deltagere? På online- og fysisk bootcamps

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør det som 5.776.124 millioner andre danskere IKKE har gjort, og modtag artikler, tanker og links til, hvordan du formodentligt kan udfordre dine egne antagelser og dit syn på et liv, der er meget mere værd end blot en plads på tilskuerrækkerne med en halvslatten hotdog mellem hænderne.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout