Muhl.dk

Podcast

Her ser du et udsnit af podcasts, som vi ynder at lytte til, da det ofte skaber grobund for solid diskussion 

The Joe ROgan experience

The Joe Rogan Experience podcast is a long form conversation hosted by comedian Joe Rogan with friends and guests that have included comedians, actors, musicians, MMA fighters, authors, artists, and beyond.

 

 

Tanke tid

En podcast som har til formål at skabe ro, refleksion og glæde. Og tid til at tænke over tingene. Podcasten beskæftiger sig med emner såsom træning, kost, sundhed, markedsføring, livet/eksistens, Internetkultur og digital kommunikation. Vi tager os tid og graver os dybt ned og forsøger at være så agendaløse som muligt. Vi inviterer også spændende gæster, som kan udfordre både os og jer. Podcastens værter er Morten Svane og Jacob Beermann.

DEtox din hjerne

Detox Din Hjerne er programmet der udrenser dit sind for usunde usandheder om sundhed. I hvert afsnit vil Morten Elsøe (cand. scient.) og Anne Gaardmand (PBES) punktere myter om ernæring, træning og vægttab. Myter, der – når man tror på dem – står i vejen for sund adfærd. Derfor er det på tide at få renset ud i disse toksiske usandheder, der står i vejen for både sundhed og livskvalitet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør det som 5.776.124 millioner andre danskere IKKE har gjort, og modtag artikler, tanker og links til, hvordan du formodentligt kan udfordre dine egne antagelser og dit syn på et liv, der er meget mere værd end blot en plads på tilskuerrækkerne med en halvslatten hotdog mellem hænderne.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout